Zbyněk Petr - Děkujeme naší nové posile

07. 05. 2014

V září 2013 k nám do IQ POHYB ACADEMY nastoupila nová produkční, organizátorka, managerka, pomocnice, posila…je asi jedno, jak jí nazveme. Možná i uklízečka jí můžeme nazvat – tedy jen ve smyslu udělání pořádku v naší akademii. Byli jsme zvědaví na změnu na této pozici a co nám přinese. A jak to vlastně celé bylo a je?

Děkujeme naší nové posile, aneb jedeme, jedeme, školení vám vezeme!

Danem jsme potřebovali novou posilu do kanceláře, když naše bývalá „produkční“ Věra Havlová u nás skončila díky naplněnému diáři svými ostatními pracovními aktivitami. No a tak jsme si vzpomněli na Nikol, mojí dřívější kolegyni z Holmes Place a naší managerku z Face Czech. Co asi dělá, jak se má, dlouho jsme se neviděli, ač jsme dobří přátelé… Takže jí volám: „Ahoj Niki, jak se máš?“ „Ahoj, no…mám se dobře, malá v pohodě, díky, akorát teď hledám práci na poloviční úvazek a je to těžké…“ Chvíli lapám po dechu, zda se mi to náhodou nezdá…ne, štípnul jsem se do m. brachioradialis a bolelo to, takže nezdá! Juchů, okamžitě jí zveme na pohovor a domlouváme následnou spolupráci. A že by měl být problém její malá dcera, že je občas nemocná a nemůže tak do školky? Pro nás to není potíž, když je Nikol schopná pracovat z domova. Takže domluveno a Nikol začíná...

Začínáme

První věc, co nás trochu překvapila, určitě v dobrém smyslu, byla, že na nás Nikol hned při prvním meetingu navalila spoustu dotazů a nápadů a snad i práce – hmmm, tak tohle bude zajímavá spolupráce, protože to se nám doposud nestávalo! A to jsme přesně potřebovali… Nakopnout novými nápady, které se opravdu realizují (na což jsme dříve s Danem čas bohužel neměli díky dělání jiných pracovních záležitostí, které nyní již fungují nebo je obstará Nikol) a přidat nový pohled na celou akademii a naší práci. A výsledek? Spousta udělané práce a vše skvěle fungující. Co třeba zmínit...? Nový a jednodušší systém přihlašování na školení, přehlednější menu, rychlé jednání a správné reakce na nejrůznější nestandardní situace…a tak plnící se semináře a rekvalifikace a tím i vzdělávání víc trenérů a instruktorů, což zase vede k našemu cíli – zkvalitnění oboru fitness. A pro naše/vaše klienty? Dotáhla třeba celý systém absolventů, kde se klienti mohou podívat na svého trenéra, instruktora, co vlastně umí.

Nový dech

Takže je vidět, že změna produkční pro nás byla velmi pozitivní, protože nám s Danem ubyla práce, kterou je nyní Nikol schopna perfektně zvládnout a my tak můžeme vymýšlet pro naše frekventanty a fitness obor nové a nové věci, na které máme nyní čas. A také se více věnovat našim klientům na skupinové i individuální cvičení.

Nuže, Niki, díky za novou energii, za tvůj neustálý úsměv, který hraničí až s podezřením na užívání měkkých drog a díky, že nám pomáháš v naší společné práci – zvednutí úrovně fitness oboru na vyšší úroveň! A kdo se chce s Nikol seznámit, musí zajít k nám do Centra Funkčního Pohybu, nebo na její školení Jógy nebo nějakou větší akci v rámci IQ POHYB ACADEMY!

 Autor: Mgr. Zbyněk Petr

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.

 

Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra