Alena Špalková - Inspirující inspirace

22. 01. 2014

Bolavá záda, dech, kyčel, chodidla, kyfóza, lordóza, skolióza…. To jsou témata, kterými se zabývaly inspirující semináře vzdělávacího institutu IQ POHYB ACADEMY.

Co všechno dělají

Bolavá záda, dech, kyčel, chodidla, kyfóza, lordóza, skolióza…. To jsou témata, kterými se zabývaly inspirující semináře vzdělávacího institutu IQ POHYB ACADEMY, kterých jsem se v průběhu roku 2013 zúčastnila. Ze seminářů jsem odcházela nejen se spoustou nových poznatků, ale také s velkou motivací všechno co nejdříve vyzkoušet ve svých hodinách.

Téměř všechny nasbírané cviky z inspirací využívám ve stavbě svých hodin a hodiny se tak stávají pestřejšími a zajímavějšími. Poznatky z Pilates Matworku I tak doplňuji poznatky z inspiračních seminářů.  Pokud se do skupiny dostane někdo s konkrétními potížemi, které ho odlišují od ostatních ve skupině, můžu zvolit vhodnou modifikaci cvičení. Je to nejen pozitivní pro konkrétního klienta, ale i pro mne. Zvyšuje to mou profesionalitu a kompetentnost v očích mých cvičenců.

Tento typ seminářů mi vyhovuje i z hlediska toho, že slyším také jiné formulace, jak lze pohyby popisovat, vnímám vedení hodiny od vyučujících lektorů, prožiju si cviky na vlastním těle, to vše je inspirací.

Pro rozšíření dovedností lektora jsou inspirace velmi dobrou volbou a tak se těším s novým rokem na nové semináře, na nové inspirující inspirace….

Autor článku: Alena Špalková

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra