Zbyněk Petr - Lékaři bez hranic

28. 11. 2013

Domluvili jsme se s mezinárodní neziskovou organizací Lékaři bez hranic na propagaci jejich aktivit, které pomáhají tam, kde je potřeba...

IQ POHYB ACADEMY a CENTRUM FUNKČNÍHO POHYBU podporují LÉKAŘE BEZ HRANIC

V rámci Centra funkčního pohybu si dýšek od spokojených klientů nikdo neužije. A není to rozhodně kvůli tomu, že by byl majitel Daniel Muller tak krutý...i když...:-D No nic. Všichni zaměstnanci se totiž vzdali těchto financí navíc a rozhodli se, že je věnují na charitativní účely. Tím pádem nejen oni, ale i klienti Centra se takové příjemné "akce" zúčastňují. No ano, to je sice hezké, ale co IQ POHYB, který má ohyb? Pardon, rýmování sem vlastně nepatří...;-)

Za IQ POHYB ACADEMY jsme se rozhodli řešit to, že se vlastně v "našem světě" máme dobře, trochu jinak. V rámci naší práce nám "pod rukama" projde mnoho lidí a tak jsme se rozhodli udělat takovou malou reklamu... Domluvili jsme se s mezinárodní neziskovou organizací Lékaři bez hranic na propagaci jejich aktivit. A to tak, že jsme si zapůjčili jednu z jejich obrazových sbírek a tu vystavili v našem sídle - v Centru funkčního pohybu. Jde o sbírku fotek, které zobrazují jejich práci. A to od založení organizace, až po rok 2012. Z těchto fotek se dozvíte o velkých přírodních katastrofách, po kterých Lékaři pomáhali, o válkách, kde Lékaři působili jako nestranná pomoc, i o pomoci v rámci charitativních akcí nejen v Africe.

Pokud vás tato organizace, kterou podporujeme, zaujala, koukněte na jejich stránky www.lekari-bez-hranic.cz. Pokud vás zajímají fotky z jejich akcí, přijďte k nám na školení nebo si zacvičit. A pokud vás baví podporovat dobré věci, podpořte Lékaře jako my - finančním darem, jako naši lektoři z týmu:

Mgr. Zbyněk Petr

Zbyněk Petr
Daniel Müller
Zuzana Hroudová

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra