Za naší novou posilu v kanceláři můžete vy!!!

03. 04. 2015

…a tak jako mizí zimní sníh, tak i my se musíme rozloučit s naší „vysmátou“ kolegyní v kanceláři IQ pohyb Akademie Nikol Maio. O tom, jak u nás začínala, si můžete přečíst ve 2 roky starém článku. Ale…proč se to všechno vlastně takhle stalo?

Kubátová Během posledního roku nám díky našim frekventantům přibyla spousta práce – více skript, více komunikace, více propagace, více práce s organizací akademie. A k tomu touha po nových školeních, kterou jsme nemohli nechat neukojenou… A tak vznikla pro naši produkční další práce. A také jsme chtěli přehlednější web…, a také rozjet program Pohybový specialista…, a také akce pro veřejnost…, a videa…, a blablabla… Prostě se díky všem našim frekventantům, aktivitám a dalším klientům skupiny IQ pohyb dále rozvíjíme a práce pro kancelář přibývá. A do toho všeho se Nikol stále dál vzdělává v oboru jógy i zdravotního cvičení, a tak se jí rozrůstají lekce a individuální tréninky… Chvíli to prostě vypadalo, že Nikol vybouchne, pokud se nerozpůlí na několik částí. Ale mít najednou více Nikol, u které máme mimochodem podezření, že je pod vlivem vesmírných energií, které nám nejsou známé, ale ovlivňují člověka k lehkému šílenství (v pozitivním slova smyslu), to bychom asi nezvládli. A kdyby explodovala, tak by to byla škoda, no ne? A tak vznikla dohoda, že musí místo ní nastoupit někdo jiný a ona se bude více věnovat praxi…

A pozor, teď tu máme Alenu Kubátovou, juchů!!! Mladou a krásnou (to píši hlavně kvůli trenérům), skvěle komunikativní, v IT se vyznající, internetem prolezlou, čaj skvěle dělající (si jen pro sebe, bohužel), manuálně zručnou, sportovní a v oboru fitness a wellness se zatím profesně nepohybující. Tedy až do teď, a tak doufejme, že se jí v našem oboru bude líbit. Ale také bude mít na vše kolem nezaujatý náhled a ten my potřebujeme…už jsme prostě v oboru moc dlouho a potřebujeme k sobě nezaujaté „oči“.

Takže, přejme Aleně jen to nejlepší a že se z nás (a z vás) nezblázní. A že se jí bude v našem oboru líbit. A že se jí bude líbit u nás v kanceláři. A že jí třeba Michal „Éčko“ také bude péct koláče. A že jí Dan nebude moc stresovat. A že já…co? Že jí občas třeba aspoň trochu pobavím?

A co vlastně Nikol? No, stejně jako opět uvidíme ten sníh, se kterým se právě loučíme, tak i Nikol budeme vídat na jejích seminářích a v rekvalifikacích, ve kterých učí. A také jí můžete potkat na skupinových lekcích nebo při osobním tréninku…

Takže, naše holky, díky vám, bez vás by to v IQ pohybu nešlo!!! Nikol, moc děkujeme za veškerou práci, kterou jsi u nás odvedla! Aleno, děkujeme, že jsi u nás nastoupila a těšíme se na budoucí spolupráci!

Zbyněk Petr


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra