Cvičení ve vašem stylu

06. 12. 2013

Daniel Muller v rámci spolupráce s NIKE FITNESS CLUB v roce 2003 připravil podklady pro  brožuru o cvičení časopisu Marianne, kde především propagoval cvičení pilates, příloha časopisu Marianne, strana 12 - 15.

Pilates - cvičení pro ženy

Slovo odborníka: Pilates je pro ženy ideální cvičení. Získáte díky němu dlouhé a štíhlé svaly, které nenabudou na objemu. Budete pružnější a také zdravější  - přestanou vás bolet záda, zmírní se menstruační bolesti, zlepší se držení těla a naučíte se správně dýchat. Aktivuje se vám svalstvo podél páteře a svaly pánevního dna, čímž se vypořádáte s poporodní inkontinenci a pozitivně se to odrazí i na vašem sexuálním životě, a to ani nemluvím o krásném plochém bříšku. ze všech druhů tělesněných aktivit, které ovládám a učím, je pilates teď moje nejoblíbenější.

Pilates ve vašem stylu, IQ Pohyb Pilates ve vašem stylu, IQ Pohyb Pilates ve vašem stylu, IQ Pohyb

Autor článku: Mgr. Daniel Müller

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra