Daniel Müller - Bosu® versus Bosu

02. 09. 2012

Znáte Bosu®? Už jste o něm slyšeli? Další z článků Daniela Müllera o jedné z nejlepších cvičebních pomůcek, která si jistě získá i vás.

„BOSU je zkratka pro ‘both sides up = obě strany nahoru‘. BOSU® BALANCE TRAINER se může používat plochou stranou jak nahoru, tak dolů pro různé druhy balančních cvičení. Pevná plocha má 63,5cm v průměru, kopule by měla být nafouknutá do výšky cca 22cm. Dvě zapuštěné rukojeti na boční straně desky slouží k otáčení a nošení.“

Touto větou začínají oficiální české stránky www.bosufitness.cz, které jsou dle autorských práv vyhrazeny společnosti FACE CZECH, s.r.o. k propagaci originálního výrobku BOSU® a nikoli k propagaci jakýchkoli napodobenin amerického originálu. Je to asi typické pro Českou republiku a pro obyvatele z východního bloku, že nerespektují ochranné známky a brakování informací z internetu jim přijde zcela normální. Společnost FACE CZECH, s.r.o. výrobky BOSU®  nejen prodává, ale také vytvořila ucelený koncept školení a propagačních akcí. Ty byly v Holandsku na Kongresu Master trenérů a distributorů BOSU® v roce 2008 neoficiálně vyhodnoceny jako velice úspěšné.

celý článek naleznete na webu aerobic.cz

Autor článku: Mgr. Daniel Müller

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra