MUDr. Sylva Musilová - Úspěchy našich školitelů v práci s klienty

07. 05. 2014

Co mi dává Pilates...je otázka položená řadě klientů po celé České republice, vybíráme jeden od naši kolegyně ze skupiny IQ pohyb z Tábora.

Cvičení Pilates mě velmi zaujalo, protože na rozdíl od ostatních cvičení, které jsem navštěvovala, je zde kladen důraz na preciznost provedení a nedochází tak k chybnému cvičení, které mi spíše uškodilo než pomohlo. Pilatest navštěvuji 3 roky a kromě fyzické pohody mě i vnitřně uklidnilo -  z každé hodiny odcházím v dobré náladě a smířena sama se sebou.Zcela jsem se zbavila bolesti bederní páteře a syndromu karpálních tunelů. Zlepšila jsem koordinaci dýchání Nemám takové problémy s inkontinencí jako před třemi léty!

Autor: H.S.

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.

 


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra