Zbyněk Petr - Cvičení v těhotenství - 2. trimestr

01. 02. 2013

I. trimestr již máme za sebou, tak se pojďme podívat, jak se cvičí v II. trimestru. Co můžeme dělat a co nikoli...

A těhotenství pokračuje… 3 měsíce máme za sebou a jedeme dál. Tělo se trochu uklidnilo z počátečního stresu, tím pádem i partner se uklidnil z počátečního stresu a nastává asi nejhezčí období těhotenství. Bříško už sice roste, ale stále není nijak ohromné a tak se ještě žena cítí jako normálně pohyblivá a všehoschopná osoba.

„Těhulky“ mohou cvičit dál, pokud se nic v jejich těhotenství nezměnilo. Omezení, o kterých bylo psáno v článku o cvičení v prvním trimestru, stále samozřejmě platí. Jen teď už si je každá žena jistá, že je těhotná. Což v prvním trimestru nemusela ani vědět. Jsou samozřejmě i případy, které to nevědí ani v trimestru třetím, ale o takových si psát nebudeme. Na to si stačí pustit večerní zprávy…

celý článek naleznete na webu aerobics.cz

Autor článku: Mgr. Zbyněk Petr

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.

 


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra