Zbyněk Petr - Cvičení v těhotenství - 3. trimestr

03. 02. 2013

Ve 3. trimestru už jde do tuhého... Co s váším tělem toto období těhotenství udělá? Čtěte dál seriál o cvičení během těhotenství, který pro vás připravil Zbyněk Petr.

Dostáváme se do většinou „nejobtížnějšího“ období těhotenství. Ženu čeká mnoho věcí… Čeká jí velký nárůst – a to jak břicha a prsou, tak vlastní hmotnosti. Výrazně se mění těžiště a zvýrazňují se případné potíže, jako například bolesti zad, kyčlí, žeber, spony stydké, chodidel… A hlavně jí čeká to nejhezčí – už bude mít miminko!!! Ale až po porodu… Znám několik žen ze svého okolí (přátelé, klientky), kterým porod vyloženě nevadí. Bohužel jich je ale trapná menšina a většinou se porod bere jako velmi intenzivní zážitek a to ve všech směrech. A to i pro otce, pokud u porodu je. Je to prostě pro všechny celkem velká adrenalinová akce, jak říká jeden můj známý… Ale teď už ke cvičení.

celý článek naleznete na webu aerobics.cz

Autor článku: Mgr. Zbyněk Petr

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra