Lékaři bez hranic opět na Smíchově!

14. 02. 2015

ObrázekLékaři1 Všichni ví, že jsme pro každou dobrou věc. A proto opět po roce rádi "děláme reklamu" neziskové organizaci Lékaři bez hranic, kteří zajišťují lékařskou péči, kde je potřeba - většinou v rozvojových zemích, kde není dobře přístupná nebo na ní obyvatelé nemají peníze. Nebo v krizových oblastech postižených válkou, nemocemi či přírodní katastrofou.

Na podzim minulého roku se Lékaři vrhli do Afriky, kde pomáhají dodnes v boji s ebolou. A s tímto tématem mají opět i obrazovou výstavu, kterou jsme rádi rozvěsili v našem IQ pohyb Centru.

Takže pokud se mezi únorem a dubnem u nás účastníte jakékoliv akce v rámci IQ pohyb Akademie nebo chodíte na cvičení do našeho Centra, zastavte se na chvilku u těchto obrazů a poznejte realitu této problematiky opravdu z blízka ... Nebo už jste naší novou výstavu viděli...?

Každopádně, stejně jako my Lékaře podporujeme, i finančně, tak i vy můžete být jejich projektů součástí - stačí se podívat na jejich webové stránky a třeba i přispět na jejich práci. Nám to smysl dává ...

 

Mgr. Daniel Müller
Mgr. Zbyněk Petr


Certifikovaní pohyboví specialisté
Aerobic
SK Pohoda
Certifikovaná pohybová centra